Kalenderen her og nu

  • Events are coming soon, stay tuned!

Formandens blog.

Til orientering har jeg talt med direktør Peter Jacobsen, 10-4, Viborg. Vi har fået en aftale om, at vi får 20% på Hempels malinger. Ved kassen skal vi bare nævne Virksund Lystbådehavn.

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig: Sekretær Birgitte Hansen, kasserer Leif Folke og næstformand Kaare Johannesen. Arbejdsfordelingplan er udfærdiget og bliver sat på hjemmesiden.

Vi er nu godt igang med bådisætning, men mangler stadig at få bevis for ansvarsforsikring. Alle bådejere anmodes om at sende kvittering for betalt ansvarsforsikring til vores mail: Virksund-lystbaadehavn@privat.dk

Vi har i bestyrelsen haft kontakt til en forsikringsmægler, hvor vi har fået nedsat præmien for nogle forsikringer, ligeledes havde vi nogle forhold hvor vi var dobbeltforsikret. Vi har også fået hævet forsikring ved kranløft til 1. mill. kr.

Husk at komme til vores arbejdsdag søndag den 30. april, hvor vi mødes i klubhuset kl. 0900. Til frokost vil der være fælles spisning i klubhuset, hvor Merete har forberedt noget godt mad til os.

 

Ny cafebestyrer: Bestyrelsen har ansat Merete Halberg som cafebestyrer. Vi havde et møde med Merete i søndags og hun var meget interesseret i at overtage cafeen fra den 1/4-17. Merete har haft flere restauranter i Midtjylland og har de sidste 10 år drevet cafeen i Hald-Ege hallen. Vi mener i bestyrelsen at Merete er meget kvalificeret til at drive vores cafe og vi ser frem til et godt samarbejde.

Vi har nu søgt byggetilladelse til vores nye legeplads og skal igang her i foråret. Jeg håber at mange af vores medlemmer vil være med til dette projekt og som vil være til gavn for alle os som færdes i området.

Vi har allerede haft flere møder i bestyrelsen og jeg føler, at alle vil levere en arbejdsindsats og jeg er sikker på at vi får et godt og konstruktivt samarbejde i bestyrelsen og som vil være til gavn for alle medlemmer.

Ny kontrakt: Der er tegnet ny kontrakt med Jens Burchardt og som er gældende i 2 år.

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>