Kalenderen her og nu

  • Events are coming soon, stay tuned!

Duelighed

Ela-2007DUELIGHEDSBEVIS

Det at sejle – det er livet.
At sejle sikkert bevarer glæden og livet.

Noget af det mest nyttige (og underholdende!) man som sejler kan bruge den kommende vinter på er at følge kurset frem til “Duelighedsprøven for sejlere”, der består af en teoretisk og en praktisk del.
I Virksund Sejlklub har vi gennem en årrække haft en arbejdsdeling med Viborg Sejlklub i Hjarbæk, hvor de tager sig af undervisning og prøve i teoretisk duelighed, mens vi tager os af træning og prøve i den praktiske del. Invitation til den teoretiske del i vinteren 2016-17 kan ses her:

duelighed_ann_2016_a6

Det er også muligt at tage den teoretiske del i Skive, hvor Midtjysk Sejlerskole afholder kursus. Kursister herfra aflægger også den praktiske del af prøven hos os i Virksund Sejlklub. Der er mere info herom på www.midtsejl.dk.

Duelighedsbevis:

Søfartsstyrelsens duelighedsbevis kan erhverves, når man har aflagt prøve både i de teoretiske discipliner (navigation, søvejsregler, søsikkerhed etc.) og i praktisk sejlads. Duelighedsbeviset kan anvendes både til sejlbåde og til speedbåde samt til kanalsejlads på det Europæiske kanalsystem og når man vil leje sejlbåd i udlandet.