Kalenderen her og nu

  • Events are coming soon, stay tuned!

Yachtskipper III

 Det at sejle – det er livet. At sejle sikkert bevarer glæden og livet.

Deltag i dette kursus: Det er spændende, lærerigt, hyggeligt og gør dig til en endnu mere kompetent sejler eller motorbådsfører såvel i på de korte som lange sejlture. Der vil være udførlig undervisning i det pensum der kræves for at blive Yachtskipper III. undervisningen foregår over ca. 5 weekends, medio januar til marts, lørdag og søndag fra 9.00 – til ca. 16.00. 

Tilmelding til kurserne til Kristian Brøns e-mail: kbn@viborg.dk med oplysning om kursusvalg, navn og adresse, samt om evt. eksisterende medlemskab af Virksund Sejlklub. Evt. fælles bestilling af lærebøger m.v.

Kursus sted: Klubhuset Virksund havn.

Yachtskipper III:

Søfartsstyrelsens Yachtskippereksamen kan erhverves, når man tidligere har bestået den praktiske del af Duelighedsprøven. Beviset giver bl.a. adgang til at føre skibe på 15 – 22 m, f.eks. en skonnert. Kurset gennemføres over nogle weekender (lørdag og søndag) efter nærmere aftale. Kurset kan afsluttes med eksamen afholdt af Søfartsstyrelsen. Underviser: Kristian Brøns. Pris for undervisning kun 1.850 kr. + undervisningsmaterialer + prøvegebyrer. Betaling til kursusleder. Klubbens medlemmer har fortrinsret og kurset gennemføres ved 10 – 18 tilmeldte.