Påskens åbningstider:
vi har åben fra fredag d. 12 april kl. 14 til og med mandag d. 22 april kl. 20.
Åbningstider mandag, tirsdag, onsdag i næste uge er fra kl. 11 - 20
Påskedagene er fra kl. 10 - 21
 
Vi ses i påsken
Dagens ret i weekenden er:
Stor karbonade m/ nye udenlandske kartofler og stuvede ærter og gulerødder til 80 kr.
 
Onsdag d. 17 april vil være stegt flæsk ad libitum for 80 kr. Her vil jeg gerne 
opfordre til tilmelding
Tusind tak for den fine modtagelse (og gaver) vi fik i lørdags ved vores reception. vi smiler stadig đŸ˜Š
 
Husk at sætte kryds i kalendere på søndag d.7/4. Hvor vi vil afholde det lovede kæmpe kaffebord fra kl. 14-16
 
kærligst Elena og Tine
 
PS. Husk også at vi nu holder åbent hver weekend.
Dagens ret fredag d. 5/4: 
Husarsteg m/råstegte kartofler og gemyse.
 

Tine Rasmussen 

Maren og Trangmanden
Cafe Virksund

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Sejlklubben

Sejlklubben

Indmeldelse

Indmeldelse i Virksund Sejlklub sker nemmest ved at sende en mail eller brev til sejlklubbens kasserer:

Karin Henriksen,
Illerisørevej 44, Hvalpsund,
9640 Farsø. Email:  kbh1959@hotmail.com

Havnen

LystbĂĽdehavnen

Medlemskab af Virksund Lystbådehavn

Ønsker du en bådeplads af vores skønne havn, kræver det medlemskab af havnen, som er en selvejende forening.

Henvendelse om medlemskab kan ske til:

kasseren:    

tlf. 2328 7467

mail: 

slaabrok@post8.tele.dk

alternativt til formanden :

Tlf. 4086 5849

mail: 

nielsojespersen@gmail.com 

 

Kajakklubben

Kajakklubben

Roning og Fællesskab

Havkajakroning i Virksund Havkajakklub er en genvej til aktivt friluftsliv, unikke natur-oplevelser og godt kammeratskab.

I sommerhalvåret ror vi sammen hver tirsdag aften og lørdag formiddag

Turudvalget arrangerer i sommerhalvåret heldagsture og ture af længere varighed med overnatning

Maren & Trangmanden

Maren & Trangmanden

Hos “Maren & Trangmanden” Havnens madhus, vil vi gerne tilbyde vores gæster god mad, lavet fra bunden. følg med i den løbende opdatering af vores menukort