Sejlersæsonen starter nu for alvor. De sidste dages gode vejr har fået optimismen frem i de fleste sejlere. Noget nær alle både er i vandet inden 1. maj.
 
Her er et overblik over opstart for de enkelte aktiviteter i Virksund Sejlklub.
 
Pigesejlads indledes mandagene 23. og 30. april med teori i Sejlklubben. Mødetid er kl. 19 begge dage. Holdet går på vandet mandag den 14. maj.
 
Sejlerskolen begynder tirsdag den 1. maj med introduktion i Sejlklubben. Mødetid er kl. 1900 ved Sejlklubben.
 
Onsdag den 2. maj indledes kapsejlads for kølbåde. Kapsejladsudvalget vil bekendtgøre, hvilke løb de enkelte tilmeldte både skal sejle i. Skippermøde 2. maj er kl. 1830 i Sejlklubben.
 
Ungdomssejlads indledes mandag den 7. maj. Mødetid er kl. 1800 ved Sejlerskuret.
 
Praktisk sejlads som led i duelighedsundervisning indledes i Virksund 17. maj kl. 1845. Forud herfor afholdes to undervisningsdage på land torsdag den 6. april i Hjarbæk og torsdag den 3. maj i Virksund.
 
De bedste sejlerhilsner
 
Virksund Sejlklub
 
 
 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet

0 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

Har du lyst til ungdomssejlads i Virksund Sejlklub?

Er du til andet end fodbold og håndbold? Så er sejlads for børn og unge i Virksund Sejlklub måske noget for dig. Lyder det interessant, så slip din Iphone, slå Instagram fra et øjeblik og læs videre.

Der er ikke noget så fantastisk som at opleve, at du gennem få instruktioner kan få en jolle til at sejle. Med mere træning vil du forholdsvis hurtigt blive bedre til at sejle stærkere.

Vi starter op 22. april i Virksund med at gennemgå joller og udstyr. Vi vil sammen gennemgå joller og udstyr. Forældre, børn og unge mødes på havnen ved sejlerskuret. Husk praktisk tøj. Instruktion og sejlads starter herefter første mandag i maj. Sejlads finder sted fast om mandagen gennem sejlersæsonen og kan efter lyst og interesse udvides til andre dage. Har du lyst til at deltage i ungdomssejlads, har du erfaring med jollesejlads eller ønsker du blot at give en hånd med i ungdomsarbejdet, så kontakt gerne Søren Kjærsgaard Jensen skj7419@gmail.com og 24207726 eller Rune Damm runedamm@hotmail.com og 22368087.

I kan læse mere om Virksund Sejlklubs sejlads for børn og unge her.

 

Nyheder:

Vil du prøve? 100 sømil i Limfjorden - single eller double handed

"100 mil i Fjorden" giver dig hermed udfordringen og muligheden for at prøve dig af.

I noget af det bedste sejlervand i Danmark kan du prøve dig selv af og blive udfordret af danske og udenlandske sejlere til en sejlads på knap 100 sømil i den nordvestlige del af Limfjorden.

Sejladsen starter og slutter i Struer og går under den flotte Sallingsundbro hele 2 gange, op langs østkysten af Mors til Feggeklit og over til Løgstør Rende og ned langs vestkysten af Himmerland forbi Ertebølle og rundt om Rotholm ved Hvalpsund og ind gennem Fur Sund og sydpå langs Salling helt til den nyanlagte Handbjerg Marine inden den sidste sløjfe tilbage til Struer Havn.

Starten går fredag den 15. juni kl. 13.00 med første start med forventet ankomst tilbage til Struer lørdag formiddag for de første både.

Sikkerheden vil være i top og Marinehjemmeværnet vil overvåge sejladsen, ligesom sejladsen kan følges af interesserede i samarbejde med Keep Sailing.

Deltagergebyret for sejladsen er kr. 750,00 for singlehanded og kr. 1.500,00 for doublehanded.

Deltagergebyret dækker udover startgebyr, også finisher polo-shirt, morgenmad fredag, frokost fredag og festmenuen lørdag aften for skipperen, samt besætningsmedlem ved doublehanded sejlads.

Se mere om sejladsen og stævnet på www.100milifjorden.dk

 

 

Kajakklubben

Virksund havkajak

Roning og Fællesskab

Havkajakroning i Virksund Havkajakklub er en genvej til aktivt friluftsliv, unikke natur-oplevelser og godt kammeratskab.

I sommerhalvåret ror vi sammen hver tirsdag aften og lørdag formiddag

Turudvalget arrangerer i sommerhalvåret heldagsture og ture af længere varighed med overnatning

Havnen

LystbÄdehavnen

Ønsker du en bådeplads af vores skønne havn kræver det medlemsskab af havnen, som er en selvejende forening.

Henvendelse om medlemsskab til formanden eller kassereren.
Mobil: 4086 5849 
nielsojespersen@gmail.com eller 2810 6555 kassereren

Virksund sejlklub

Sejlklubben

Indmeldelse

Indmeldelse i Virksund Sejlklub sker nemmest ved at sende en mail eller brev til sejlklubbens kasserer:

Karin Henriksen,
Illerisørevej 44, Hvalpsund,
9640 Farsø. Email:  kbh1959@hotmail.com

 

Maren & Trangmanden

Maren & Trangmanden

Hos “Maren & Trangmanden” , Havnens madhus, vil vi gerne tilbyde vores gæster god mad, lavet fra bunden. følg med i den løbende opdatering af vores menukort