Kalenderen her og nu

  • Events are coming soon, stay tuned!

Sct Hans Bål i Virksund

dsc00119Virksund Borgerforening, Sandkrogens grundejerforening, Virksund Fritidsfiskerforening, Virksund Lystbådehavn og Virksund Sejlklub havde arrangeret det traditionsrige sct. Hans Bål på tangen. Mindst 500 var mødt op for at høre borgmester Flemming Eskildsens båltale og for at se det store flotte bål på spidsen af tangen. Flemming Eskildsens tale hæftede sig ved lysets kvaliteter og det virksomme samfund omkring sund og havn. De traditionelle sange blev sunget og bålet blev tændt på en usædvanlig fin juni aften.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>